Inför marknaden har vi tillverkat en miniatyrvisp i trådslöjd som smycke.

Visp som örhänge. #Främlingsnyfikenhet I alla tider i alla delar av världen har människor förflyttat sig. I sverige har vi en lång historia av kringresande, som erbjöd olika typer av tjänster och hantverk mot mat och husrum. En del hade med sig tänger och ståltråd som de tillverkade bland annat husgeråd av. När köksspisen kom runt början av 1900-talet blev vispen ett av de nya populära hjälpmedlen. Vispen ser fortfarande likadan ut och metallversionerna tillverkas fortfarande i samma stil som de första trådslöjdsarbeterna. Som symbol för främlingnyfikenhet säljer nu MADAM snickeri en handgjord minivisp som vi tillverkar i trådslöjd på beställning. Den är ca 20mm lång och kan användas att hänga i t.ex. halsband eller som örhänge. 150 kr kostar det lilla smycket och ställningstagandet.

Självklart måste det finnas möjlighet att få med sig något från oss utan kostnad, bara lite tålamod.

MADAMs egna snickarpennor och smörknivar.

Vi har designat och tillverkat en efterfrågad äppeltork som vi betsar och ytbehandlar.

Redo att användas!

Äppeltorken kommer som platt paket och går att montera upp och ner för att ta liten plats när den inte används.

Vi har arbetat fram en liten verktygslåda med kvalitetsverktyg för mindre händer.

Våra egenhändigt gjorda föremål signeras med en brännstämpel.

Sådärja!

Alla ska ha möjlighet att lära sig att tälja! Vi har plockat ihop ett paket med riktigt bra täljvirke och en morakniv med parerstång för nybörjare/barn. (Plåster och täljinstruktioner ingår förstås!)

Den magiska pinnen blev en riktig succé! Här täljs den fram ur dyrbar ene…

Den starkt magnetiska enen plockas för hand djupt in i de östgötska skogarna. Kontakta oss via webbformuläret om Du är intresserad av att komma över något av det vi har till försäljning.